Egbert de Warle

Ir. Egbert de Warle (Groningen, 1983) studeerde bouwkunde aan de TU Delft en wijsbegeerte aan de Universiteit Leiden. Na te hebben gewerkt als freelance ontwerper tijdens zijn studietijd opende hij in 2009 zijn eigen architectenbureau. Naast zijn werkzaamheden als architect is hij als gastdocent verbonden aan de TU Delft.

_

Marcus Kempers

Ir. Marcus Kempers (Amsterdam, 1983) studeerde aan de TU Delft, aan de ETH Zürich en aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende architectenbureaus opende hij in 2011 zijn eigen bureau. Naast zijn werkzaamheden als architect is hij als tutor verbonden aan The Berlage.

_

de warle kempers architecten

Na de eerste prijs bij Europan 12 voor locatie Assen besloten Egbert en Marcus om hun samenwerking te intensiveren. De Warle Kempers architecten werkt aan projecten op de schaal van stad, gebouw en interieur. Door een intensieve samenwerking met opdrachtgevers, adviseurs, overheden en collega-architecten is het bureau in staat om zowel in de breedte als in de diepte de juiste vragen te stellen. De ontwerpen die het bureau als antwoord formuleert, kenmerken zich door krachtige bescheidenheid en aandacht voor materiaal en detail.

De Warle Kempers Architecten is gevestigd in een verbouwde klusruimte in de Bijlmerflat Kleiburg in Amsterdam.

Contact via e-mail: info@dwkarchitecten.nlBTW-nummer: NL853910406B01

KvK-nummer: 60437081Selectie publicaties en prijzen

- Beyond Clinical Buildings
- Nominatie Archiprix 2009
- winnaar prijsvraag De campagne
- Nederlandse architecten en hun huis
- Amsterdam Places
- winnaar Europan 12

De Warle Kempers Architecten | Kleiburg 14A | 1104 EA Amsterdam | info@dwkarchitecten.nl