MONUMENTALE VERBOUWING

Dit rijksmonumentale appartement is gerenoveerd voor een gezin. Het merendeel van het oorspronkelijke interieur op de bel-etage was nog aanwezig. Hier zijn de oorspronkelijke salon en eetkamer verbonden met een nieuwe, open keuken. Er ontstaat een woonverdieping met drie ruime kamers van gelijkwaardige grootte en elk een eigen oriëntatie. Over de hele verdieping ligt een drempelloze houten vloer.
Langs een dubbelhoog blauw volume leidt een zwart stalen trap met messing leuning naar met de verdieping beneden. Vanuit de hal beneden, die in open verbinding staat met de leefkeuken, worden alle privé vertrekken van het gezin bereikt.

renovatie appartement      
250m2      

opdrachtgever:      
particulier      

status:      
opgeleverd      

7      
6  
5  
4  
3  
2  
1  
           

De Warle Kempers Architecten | Kleiburg 14A | 1104 EA Amsterdam | info@dwkarchitecten.nl